Cascade 220 Ull

Cascade 220 er et 4-tråders garn av 100% Peruviansk Ull, og kan sammenlignes med Drops Karisma eller Hillesvåg Embla. Garnet er et meget godt garn å strikke Kofter, Gensere, Luer Votter, Pulsvanter, Halser for å nevnte noe. Dette kommer en rekke nydelige farger, godt å strikke med og du får et plagg som varer lenge og du vil trives med. Dette er 100 grams nøster !!!


Ulla kommer fra sauer som lever i Perus fjellområder på over 2000 meter over havet. Ulla har en kvalitet som gjør garnet ekstra isolerende og varm i forhold til andre garntyper. Fibrene består av skjell som ligger oppå hverandre og hvert hårstrå av ull består av tre ulike lag, derfor er dette et garn som også meget godt egner seg til toving.

Garninfo 
GarntypeUll
Fiber100% Peruansk Ull
Strikkefasthet18-20 masker /10 cm.
Anbefalt pinnestørrelse4.5 – 5.0 mm.
Løpelengde200 meter
Vekt100 gram

Vaskeanvisning


Alle ullplagg bør håndvaskes, gjerne med Milo og deretter tørkes flatt. Plagg laget i ull er ikke så glad i å bli hengt opp, verken når de er våte eller tørre.

(Dersom det skulle være farger du ønsker som ikke er standard lagervare ta kontakt og vi vil ta dette med på vår neste bestilling)

Filter
Set Descending Direction

58 items

Page
per page
View as Grid List
Filter
Set Descending Direction

58 items

Page
per page
View as Grid List