Kauni

Kauni effektgarn og ensfarget er et 2-tråders garn av 100% blandingsull, og egner seg egner er et ypperlig til de fleste bruksplagg som ikke trenger forsterkning (nylon) i seg. Dette garnet egner seg også perfekt til å bli tovet, da det er et naturlig garn som ikke er superwashbehandlet.


Garnet produseres i Estland, og ble opprinnelig produsert med 100% Estlandsk ull men har i de senere årene blitt blandingsull av garn både fra Estland, Sweden, Australia og New-Zealand i tillegg.


600 meter på 150 gram. Anbefalt pinnestørrelse 3 - 3.5. Strikkefasthet 20-23 m.


Denne garnkvaliteten kommer uten partimerking fra leverandøren, og vi gjør oppmerksom på at partiforskjeller derfor kan forekomme uten at vi klarer å registrere dette. Nøstene kan komme med et avvik på +/- 10 gram.


Anbefalt vaskeanvisning:  Alle ullplagg bør håndvaskes, gjerne med Milo og deretter tørkes flatt. Plagg laget i ull er ikke så glad i å bli hengt opp, verken når de er våte eller tørre.HOLDER PÅ Å OPPDATERE HVA VI HAR IGJEN AV RESTER NÅ - ALT SKAL UT - ANBEFALER CASCADE 220 FOR ALLE SOM HAR BRUKT KAUNI

Filter
Set Descending Direction

96 items

Page
per page
View as Grid List
Filter
Set Descending Direction

96 items

Page
per page
View as Grid List